Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Φλώρινας στην φετινή άσκηση «Μακεδονομάχος 2012»



Το νεοσύστατο παράρτημα της Λ.ΕΦ.Ε.Δ στην Φλώρινα συμμετείχε το προηγούμενο σαββατοκύριακο 2 έως 4 Μαρτίου στην πανελλήνια άσκηση εφέδρων «Μακεδονομάχος 2012» που φέτος διεξήχθη στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Τα μέλη του παραρτήματος είχαν την ευκαιρία να ασκηθούν με ομάδες εφέδρων οπλιτών και αξιωματικών από την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις σε στρατιωτικά αντικείμενα.
Εκ μέρους της Λ.ΕΦ.Ε.Δ, Φλώρινας συμμετείχαν οι Καραμαρίδης Σάββας, Μοστάκης Γεώργιος, Πέιος Χάρης και Χατζής Γεώργιος.


Η Λ.ΕΦ.Ε.Δ απευθύνεται σε όλους τους εφέδρους των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιωματικούς και οπλίτες, ανεξαρτήτως βαθμού και σώματος ή όπλου, με σκοπό την εκπαίδευση και την διατήρηση του αξιόμαχου της Εφεδρείας, προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Επίσης στοχεύει στην καλλιέργεια της φιλοπατρίας, του αλτρουισμού, της κοινωνικής προσφοράς, και υπηρετεί ενεργά την Πολιτική Προστασία.

Ακολούθως παραθέτουμε την επίσημη ανακοίνωση της κεντρικής Λ.ΕΦ.Ε.Δ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, για την άσκηση:



ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Μακεδονομάχος 12
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 10:11

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 2 με 4 Μαρτίου 2012 στην Σταυρούπολη της Ξάνθης ο Πανελλήνιος Αγώνας / Άσκηση Εφέδρων  Μακεδονομάχος 2012.
Στον ΠΣΑΑ συμμετείχαν 20 εξαμελή περίπολα εφέδρων και εν ενεργεία , ανδρών και γυναικών από όλες τις γωνίες της Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο.
Η ΛΕΦΕΔ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ασκήθηκαν ή εργάστηκαν για να γίνει ο Μακεδονομάχος άλλα και όλους που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά ήταν μαζί μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ'ΣΣ στην 29η ΜΠΤΑΞ και στην Δκση ,τα Στελέχη και τους Οπλίτες του 557ΜΠΤΠ για την φιλοξενία.


1 σχόλιο:

  1. Η νεοσύστατη Λ.ΕΦ.Ε.Δ Φλώρινας έδωσε το παρών στην σπουδαιότερη άσκηση εφέδρων του Ελληνικού Στρατού σε ετήσια βάση. Χάρη στις επίπονες προσπάθειες κυρίως των Χατζή Γιώργου και Μοστάκη Γιώργου, έγινε εφικτό να συγκροτηθεί η Λέσχη έγκαιρα και να συμμετάσχουμε έτσι στον "Μακεδονομάχο". Μπράβο σε όλους, τώρα πρέπει να πυκνώσουν τις τάξεις μας περισσότεροι πολίτες της πάντα εθνικά μάχιμης Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή