Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η ΛΕΦΕΔ Φλώρινας στην άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος 2014"


Το παράρτημα Φλώρινας της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων συμμετείχε και φέτος -για 3η συνεχή χρονιά- στην άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος 2014" που διοργάνωσε η μητροπολιτική ΛΕΦΕΔ στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Η συμμετοχή αφορούσε τόσο την δοκιμασία μελών του Παραρτήματος στα διάφορα στρατιωτικής φύσεως αντικείμενα, στα οποία ανταπεξήλθε επιτυχώς,  όσο και την επικουρική υποστήριξη άλλων μελών προς στην διοργανωτική ομάδα.

Η άσκηση "Μακεδονομάχος" διοργανώνεται κάθε χρόνο, απευθύνεται σε εφέδρους των Ενόπλων Δυνάμεων, και είναι η πιο απαιτητική άσκηση του είδους της στην Ελλάδα. Απαιτεί σωματική αντοχή και δύναμη, ψυχικό σθένος, πειθαρχία, συνεργασία, αλλά και καλή γνώση των επιμέρους αντικειμένων.

Το παράρτημα Φλώρινας της ΛΕΦΕΔ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει εκείνα τα μέλη και τους φίλους του, που συνεισέφεραν οικονομικά, είτε σε χρήμα είτε σε είδος, στις απαιτήσεις της αποστολής. Αν και από λεπτότητα και ευγένεια οι ίδιοι προτίμησαν την ανωνυμία, ωστόσο η αρωγή τους στην Λέσχη και τους σκοπούς της είναι ανεκτίμητη.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
πορεία με μεταφορά πυρομαχικών 

ανάθεση αποστολής

ενημέρωση επί χάρτου

ενημέρωση επί χάρτου

διοργανωτική υποστήριξη

μια πολύτιμη σύντομη ανάπαυλα...

Μετά το πέρας της άσκησης. Κατάκοποι, αλλά γεμάτοι από εμπειρίες, συγκινήσεις και ικανοποίηση





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου