Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η ΛΕΦΕΔ Φλώρινας συμμετέχει στην Πανελλήνια άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος 2016"


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων διοργανώνει πανελληνία άσκηση από τις 22 έως τις 24 Απριλίου στην οποία μετέχουν όλοι οι έφεδροι Αξιωματικοί ,Υπαξιωματικοί ,οπλίτες, μέλη της ΛΕΦΕΔ .
Φέτος το πεδίο της άσκησης θα είναι στον Νομό Ημαθίας στην Βέροια στα βουνά του Βέρμιου.
Το παράρτημα της ΛΕΦΕΔ στην Φλώρινα συμμετέχει με 10μελή αποστολή στην άσκηση "Μακεδονομάχος 2016"Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και μέχρι την έναρξη αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο.
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει ώστε η άσκηση να έχει πολύ υψηλά στάνταρ ώστε μέσα από τις δοκιμασίες να αξιολογηθεί η ετοιμότητα των εφέδρων αλλά παράλληλα και μέσα από τα διάφορα σενάρια να εκπαιδευθούν οι συμμετέχοντες για το σύγχρονο πεδίο της μάχης.

Στο μήνυμα - κάλεσμα της Μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ αναφέρονται τα εξής : 

"Συνάδελφοι Έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες, η άσκηση αυτή γίνεται για την εκπαίδευση και συντήρηση όλων μας αλλά και ως αξιολόγηση του κατά πόσο είμαστε ικανοί να ανταπεξέλθουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης, αξιολόγηση από εμάς τους ίδιους αλλά και από τον ΕΣ του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε όλοι μας και αν ποτέ χρειαστεί θα πρέπει να σπεύσουμε και να πυκνώσουμε τις τάξεις. 
Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες".


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου