Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Παραρτήματος ΛΕΔΕΦ Φλώρινας (φωτό-βίντεο)

Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας για το Νέο Έτος 2017 του παραρτήματος της ΛΕΦΕΔ Φλώρινας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας με την παρουσία του Διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού, κ.Γκίκα, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Φλώρινας Δημήτρη Θεοφανίδη του πρόεδρου της ΣΕΑΝ Φλώρινας Δημήτρη Θεοδώρου και μελών του Παραρτήματος. Σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου έκανε και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Θεοφανίδης ο οποίος ανέφερε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός όπως και όπου μπορεί στο έργο μας.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου π. Αναστάσιος και ευχήθηκε σε όλο το ΔΣ και τα μέλη υγεία και ευόδωση των προσπαθειών.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του παραρτήματος Γιώργος Χατζής αναφέρθηκε με ένα σύντομο ιστορικό στις δραστηριότητες του παραρτήματος κατά το έτος 2016, και τόνισε την κορυφαία στιγμή που ήταν η κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην διαγωνιστική άσκηση της εφεδρείας "Μακεδονομάχος 2016".

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο πρόεδρος εκ μέρους του ΔΣ και όλων των μελών τίμησε για την εξέχουσα προσφορά του, το έργο του, αλλά και τις σημαντικές διακρίσεις του σε σοβαρές διαγωνιστικές ασκήσεις τον εκπαιδευτή και μέλος του παραρτήματος κ. Δημήτριο Κωνσταντινίδη, αποδίδοντάς του αναμνηστικό τιμητικό έπαινο.

Σε έναν σύντομο απολογισμό αναφέρουμε τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και συμμετοχές του παραρτήματος κατά το έτος 2016:
11 συμμετοχές σε ασκήσεις
14 Εκπαιδεύσεις επί του πεδίου
7 πορείες για την Σωματική Βελτίωση των μελών
7 συμμετοχές σε παρελάσεις (εκτός και εντός Φλώρινας )
4 συμμετοχές σε ασκήσεις με την Πολιτική Προστασία (εκτός και εντός Φλώρινας)
5 συμμετοχές σε σεμινάρια που αφορούν αντικείμενα Πολίτικης Προστασίας
1 συμμετοχή σε εκπαιδευτικά παίγνια Air Soft σε τοπικό επίπεδο

Τέλος αναφέρθηκε εν συντομία το έως τώρα πρόγραμμα εκπαιδεύσεως για το έτος 2017 και ο προγραμματισμός διαφόρων ασκήσεων και συμμετοχών των μελών σε αυτές.

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους του παραρτήματος Καλή χρονιά,υγεία,και ευτυχία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου